Vlaganje

Ali bo uspeh za 'Ježa Sonica' utiral pot več filmom o video igrah?

Jež Sonic presegel pričakovanja glede vikenda predsednikovega dne in predstavil najboljšo predstavo na blagajni za priredbo videoigre. Film Paramount Pictures, oddelek ViacomCBS (NASDAQ: VEČ)(NASDAQ: VEČ.A), je na domači prodaji vstopnic ob koncu tedna upravljal 57 milijonov dolarjev in v štirih dneh počitnic dosegel 70 milijonov dolarjev. Globalna blagajna za sliko v štirih dneh je znašala 113 milijonov dolarjev.

Sonic Njegov uspeh je bil nekakšna zgodba o vrnitvi, saj je bila zasnova istoimenskega glavnega junaka spremenjena pozno v produkciji, potem ko so oboževalci zavrnili njegov prvotni videz in spodbudili bistveno estetsko preoblikovanje. Močan uvodni konec tedna slavne maskote Sega je odprl pot za nadaljevanje in bo filmska podjetja verjetno bolj pripravljena prilagoditi lastnosti video iger velikemu platnu.

Sonic, Tails in drugi liki v videoigrah.

Vir slike: Sega.

Kaj sledi filmom o video igrah?

Paramount je že napovedal, da ima nadaljevanje Jež Sonic v delih .. Nintendo je delal z Comcast 's Illumination Entertainment prinesti a Super Mario film na velikem platnu, vključno z lastnostmi igre Sony 's Uncharted in Warner Bros. ' Mortal Kombat že vrsto let razvijajo filme kljub številnim produkcijskim težavam.

Podjetja za igre na srečo, vključno Activision Blizzard in Ubisoft so tudi izrazili zanimanje za prehod več svojih franšiz v svet filmov. Prilagoditve video iger imajo dolgo zgodovino slabše uspešnosti na blagajnah, vendar so igre na srečo bolj priljubljene kot kdaj koli prej, filmski studii pa iščejo nepremičnine, ki imajo navzkrižni potencial. Z Sonic če postavljate solidne številke, ne bodite presenečeni, če bo več igralnih serij dobilo zeleno luč za srebrni zaslon.

^