Vlaganje

Zakaj sta Roblox in Fortnite močna voditelja v dirki Metaverse

Današnji video se osredotoča na najnovejše novice, ki vplivajo Roblox (NYSE: RBLX), njegove najnovejše meritve, ki kažejo moč trga iger na srečo in kako metaverzno okolje postaja zanesljivo orodje za podjetja, ki potrošnikom ponujajo pozitivne oglaševalske izkušnje. Tu je nekaj vrhuncev iz videoposnetka.

  1. Roblox je 15. septembra objavil svoje ključne meritve za avgust 2021 in pokazal, da se število aktivnih uporabnikov dnevno povečuje za 32% v primerjavi z letom prej, med delovnim časom 32% več kot leto prej, skupne rezervacije pa naj bi se povečale za približno 29% na 31% medletno. Na rast bi lahko gledali kot na bikovski znak, še posebej, ker je lani v svetu prišlo do strožjih zastojev, zaradi katerih je več ljudi ostalo notri in se igralo več iger.
  2. V začetku septembra je proizvajalec čevljev Vans na Robloxu predstavil igralno izkušnjo, ki je igralcem omogočila, da v spletnem skateparku doživijo številne izdelke Vans. Nazadnje se je razkošna linija oblačil Balenciaga v sodelovanju z Fortnite oblikovala edinstvena linija oblačil Fortnite, kjer lahko potrošniki kupijo fizično kapuco in prejmejo spletno kodo, s katero kapuco pripeljejo v metaverzno.
  3. Nenehna rast na trgu iger na srečo, ki je razvidna iz ključnih meritev Robloxa in sposobnosti podjetij, da se na edinstven način oglašujejo potrošnikom, ustvarja prihodnje poti za močno partnerstvo z igralniškimi studii in drugimi podjetji za potrošniško blago.

Kliknite spodnji videoposnetek za moje popolne misli in analizo.

najboljše delnice za roth ira 2021

*Uporabljene cene delnic so bile opoldanske cene 21. septembra 2021. Video je bil objavljen 21. septembra 2021.
^