Vlaganje

Zakaj bi Peloton lahko prišel v telovadnico v vaši bližini

vod (NASDAQ:PTON)je prevladoval v segmentu vadbe na domu na trgu fitnesa, a se lahko razširi tudi na telovadnice? Podjetje je kupilo proizvajalca fitnes opreme Precor, da bi mu pomagalo pri tem, tako da je to očitno cilj podjetja.

V tem delu 'The Five', posnetem na 1. sep , Jeremy Bowman in Jason Hall, sodelavca Fool, sta ocenila priložnost za Peloton v telovadnicah in ali lahko povezani fitnes vodja uspešno izvede ta prehod.

Jason Hall: Mislim, da je del tega tudi, da se vrne k tisti zaroki. To je kot diametralno nasproten način zaslužka v fitnesu od načina, kako služijo telovadnice. Naredite kup ljudi, da plačajo, da imate možnost iti v telovadnico, in le eden od vsakih petih se dejansko pojavi in ​​ste dobičkonosni. Pri Pelotonu je velika večina njihovih uporabnikov hiperangažiranih in to je stvar. To je lepljivo in ostanejo pri tem in dobijo rezultate, in povejo svojim prijateljem, in njihovi prijatelji dobijo enega, in dobijo rezultate. In če sem upravljavec telovadnice, se zavedam. Mogoče, če ne bom hiper-ogrožen zaradi tega, ker na koncu dneva mislim, da je tako, kot si rekel, Trevor, mislim, da niso nujno 'ali' To so 'in' na veliko načinov in ljudje, ki so zelo, zelo, zelo aktivni in postanejo vaši fitnes navdušenci, so lahko član Pelotona in tudi član več telovadnic, odvisno od tega, kje živijo in potujejo ter imajo dostop na take stvari.

Mislim pa, da želim, da če sem upravljavec telovadnice, obstaja način, da Peloton postane del moje izkušnje v telovadnici. Želim si, da bi ljudje lahko vstopili in šli na kolo Peloton v mojo telovadnico, ne glede na to, ali so že člani Pelotona ali morda telovadnici plačajo dodatnih pet dolarjev na mesec, jaz pa kot upravljavec telovadnice dobim dolar oz. dva od tega in Peloton dobi tri dolarje od tega. In to pomeni, da ko pridejo v mojo telovadnico, se lahko usedejo na Peloton. Imajo, kot, članstvo v telovadnici Peloton. Torej obstajajo vse te različne iteracije članstva, ki jih lahko pridobijo – kaj so veliki komercialni fitnes naprave, ki jih je izdelal Peloton? Trenutno rišem prazno. Toda v bistvu so kupili proizvodne zmogljivosti.

Jeremy Bowman: Molim?Hodnik: Ja, Precor. Veliko od tega je bila nakupna zmogljivost, tako da lahko poskusijo hitro povečati svoj proizvodni odtis. Ampak mislim, da je tudi to velika priložnost, ne samo v telovadnicah, ampak razmišljam o potovanjih in hotelih. Pridobivanje naprave Peloton v telovadnici. Precor že prodaja telovadno opremo prek Marriotts sveta in Hiltonov sveta in podobne stvari. Torej že imate razmerje. Zgradite modul Peloton in ljudje lahko uporabljajo svoje članstvo v Pelotonu za dostop do njega. Morda vam hotel, kot, dajo internet, ki ne deluje zastonj, potem pa vam zaračunajo 10 $ na dan za internet, ki deluje. Mogoče plačate nekaj dodatnih dolarjev in lahko poskusite Peloton.

kolikšen je standardni odbitek za leto 2020 za več kot 65 let

Obstajajo vsi ti načini, kako jih lahko monetizirajo, vendar se veliko tega vrne zgolj k trženju, s katerim dejansko služijo denar. Ampak to bi res lahko dovolilo, da bi bil to večji posel, kot si mislim, da bi ljudje, kot sem jaz in ti, Jeremy, morda jaz in ti misliš, da bi lahko bila.

Bowman: ja. Mislim, da je to dobra točka. Poznam nekaj telovadnic in stanovanjskih zgradb in stvari, ki imajo v sebi Pelotone, in ne vem, ali so še sklenili kakšne posle z, kot ste rekli, večjimi hotelskimi verigami ali vrhunskimi telovadnicami. Ampak ja, zdi se, da je to odlična priložnost za rast. In tudi, po vašem mnenju, imeti evangeličansko bazo strank, kot jo imajo, je odlična, odlična stvar in zasluga za poslovanje.Mislim, da je pri Pelotonu zanimivo to, da so vzeli SoulCycle, če se spomnite, to je bila ista vrsta vrteče se modne muhe, vendar bolj kot rastoči posel, ker je bil samostojen in so to digitalizirali. Imeli so inštruktorje, ki jih imajo ljudje radi, mislim, in se je izšlo zelo dobro. Zato mislim, da so bili kot vodenje podjetja res pametni.

Hodnik: Ja, smešno je, primerjaš ga s SoulCycleom. Precej neverjetno je, kaj se zgodi, namesto da bi imeli operativne stroške gradnje telovadnice in nakupa opreme, vgradnjo le-te, dobite vaše telovadnice, da postanejo vaše stranke neposredno, ki vam plačujejo. So tudi vaši člani. Zato prevzamejo vse te stroške. To je zanimiv model, jaz pa še vedno nisem delničar, vendar sem bolj pozoren.^