Vlaganje

Zakaj so delnice Newegg v torek poskočile za 42 %.

Kaj se je zgodilo

Delnice od Newegg Commerce (NASDAQ:NEGG), spletni prodajalec zabavne elektronike, se je v torek povzpel za 41,7 % zaradi novic, ki so navdušile igralce iger, ki iščejo težko dostopne NVIDIA (NASDAQ:NVDA)GeForce RTX GPU (grafične procesne enote).

Newegg je pravkar prišel v javnost 20. maja z povratno združitvijo s posebnim namenskim prevzemnim podjetjem ( SPATI ). Do torka so se delnice v približno enem mesecu in pol, ko se z delnico javno trguje, podražile za neverjetnih 195 %. The S&P 500 v tem obdobju donosnosti znašal 5,7 %.

kaj se zgodi, ko se delnica razcepi
Oseba za prenosnikom, ki drži kreditno kartico in z drugo roko kaže zmago.

Vir slike: Getty Images.

Pa kaj

V torek so bili štirje modeli grafičnih kartic NVIDIA, ki jih je težko najti GeForce RTX, na voljo na Newegg Shuffle, ki je njegova loterija za priljubljene izdelke, poroča Tech Radar. Modeli naj bi bili RTX 3060, RTX 3070, RTX 3070 Ti in RTX 3090.

NVIDIA-ine novejše igralne grafične procesorje izredno hitro razgrabijo tako igralci iger kot nekateri rudarji kriptovalut, zato je priložnost za pridobitev priložnosti za nakup enega izmed priljubljenih modelov po razumni maloprodajni ceni zagotovo razveselila mnoge ljudi.Kaj pa zdaj

Smiselno je, da so vlagatelji pozitivno ocenili, da ima Newegg zalogo priljubljenih grafičnih kartic NVIDIA, medtem ko so drugi veliki trgovci na drobno razprodani. Možno je, da bi to lahko tudi pomenilo, da bi bilo podjetje uspešnejše od nekaterih vrstnikov pri pridobivanju zalog drugih izbranih izdelkov, po katerih je povpraševanje.

Kljub temu je bil torkov skoraj 42-odstotni porast delnic po mojem mnenju občutno prevelik.

kako kupiti kripto shiba inu

Newegg še ni objavil datuma za objavo svojega prvega četrtletnega poročila kot javno podjetje, zato ne vemo, kdaj bodo prišle pomembnejše novice.Predlagam, da se zdi delnica NVIDIA najboljši način za reševanje pomanjkanja grafičnih kartic GeForce RTX podjetja.^