Vlaganje

Zakaj so se delnice Naked Brands danes povečale

Kaj se je zgodilo

Delnice od Naked Brand Group 09.30 NASDAQ: NAKDse je v petek dvignila za kar 27,1 %. Od 13.46 EDT se je delnica zvišala za 18,6%.

farmacevtska podjetja, ki delajo na cepivu proti covidu

Trgovec z intimnimi oblačili je iskal vreden nakup in je delničarjem povedal, da je morda našel ujemanje, narejeno v nebesih.

Oseba, ki gleda borzne grafikone na svojem računalniku.

Vir slike: Getty Images.

Pa kaj

20. avgusta je na letni skupščini delničarjev družbe predsednik in izvršni direktor Justin Davis-Rice vlagateljem svetoval, da je družba zaključila z odprodajo svojega fizičnega podjetja Bendon Group, s čimer je zaključila preoblikovanje v e-poslovanje, posel. Prav tako je družba ostala brez dolga s približno 270 milijoni dolarjev gotovine in brez dolgov, pri čemer je iskala ustreznega kandidata za združitev ali prevzem.

V današnjem sporočilu za javnost je Davis-Rice zagotovil posodobitev in dejal: „Z veseljem poročam, da po obsežnem iskanju in skrbnem pregledu verjamemo, da smo našli motečo priložnost v sektorju čiste tehnologije. Skrbnost na obeh straneh napreduje in verjamemo, da bo poslovna združitev nagradila naše potrpežljive delničarje.' Imena podjetja pa ni razkril.je rdeči jastog restavracija darden

Davis-Rice je posel opisal kot „vodjenega na trgu z najsodobnejšo patentirano lastniško tehnologijo“, za katero je verjel, da bo všeč delničarjem, osredotočenim na rastoči trend okoljskega, socialnega in upravljalnega vlaganja. Vendar je hitro poudaril, da je skupina Naked Brand Group dosegla pomemben napredek pri dogovoru, vendar še ni podpisala sporazuma, tako da jamstev preprosto ni bilo.

Kaj pa zdaj

Pomembno je omeniti, da je Naked Brands del nedavne norosti o delnicah memov in je postal priljubljen med malimi vlagatelji, ki pogosto obiskujejo skupnost r/WallStreetBets Reddit in druga spletna mesta družbenih medijev. Kot taka je bila izpostavljena pretiranim potezam in večji volatilnosti, kot bi bila sicer.

Zanimivo je tudi, da je podjetje iz sektorja čiste energije, ne pa primarne dejavnosti elektronskega poslovanja skupine Naked Group. Obstaja veliko načinov, kako bi lahko šla takšna kombinacija narobe, še posebej, ker se zdi, da je v celoti v drugi panogi.Čeprav bi današnja objava lahko bila dobra novica za delničarje, bi lahko vlagatelji tudi prehiteli.

kako zaslužiti denar z blockchainom


^