Vlaganje

Zakaj je Landcadia Holdings II v četrtek dosegla skoraj 10 % več

Kaj se je zgodilo

Landcadia Holdings II (NASDAQ: LCA)je v četrtek sporočil, da sklicuje izredno skupščino delničarjev. Glavni vrstni red poslovanja je glasovanje o združitvi samega sebe in Golden Nugget Online Gaming – posel, ki naj bi bil njegovo glavno bogastvo in, priznajmo si, veliko boljša in bolj prepoznavna blagovna znamka.

Pa kaj

Vlagateljem ne bo treba dolgo čakati, da oddajo svoj glas o tej zadevi. Izredna seja je predvidena za 18. december in bo izvedena namesto predhodno načrtovane letne skupščine.

zdaj je pravi čas za nakup zlata
Casino žetoni na računalniški tipkovnici.

Vir slike: Getty Images.

Landcadia je eno od več podjetij za pridobivanje posebnih namenov (SPAC), ki jih vodi podjetnik Tilman Fertitta. SPAC je pravna oseba, ustanovljena in kotirana na borzi izrecno za nakup drugega podjetja, v tem primeru Golden Nugget Online Gaming (kjer Fertitta ne naključje opravlja tudi funkcijo izvršnega direktorja).

Golden Nugget Online Gaming bo tako poleg nedavnih izstopajočih izdelkov široke porabe eno od le dveh ameriških podjetij, s katerimi se trguje na javnih spletnih igralnicah. DraftKings .Kaj pa zdaj

Čeprav je združitev the Razlog za obstoj Landcadie in zato popolnoma pričakovan, je razburljivo videti, da se bo to (najverjetneje) zgodilo pred koncem leta.

Medtem ko je operacija iger na srečo zelo omejena (zaenkrat je na voljo samo v New Jerseyju), namerava podjetje naslednje leto postaviti svojo zastavo v Michiganu in Pennsylvaniji. Zagotovo bo sledil z drugimi državami pozneje, ko bo razširil svoj doseg in kot val legalizacije iger na srečo se še naprej širi po ZDA.^