Vlaganje

Kakšna je neto vrednost Davida Lettermana?

Ko David Letterman končuje svojo znamenito kariero voditelja poznonočnih pogovornih oddaj tako, da se umakne CBS 's (NASDAQ: VEČ) Pozna predstava z Davidom Lettermanom , sklene ne le 33-letno obdobje, zaključi obdobje.

Letterman je bil zadnji od poznonočnih gostiteljev, ki je govoril z narodom. Čeprav je bil le redko vodilni v ocenjevalnih razmerah in je tekmoval na veliko bolj natrpanem polju kot njegov idol Johnny Carson, je Letterman sledil tej tradiciji. Nekateri ljudje so morda raje imeli Jaya Lena ali v zadnjih letih Jimmyja Kimmela ali Jona Stewarta , toda Letterman je bil voditelj pogovornih oddaj v državi.

Letterman je služil kot kulturni preizkusni kamen in je bil tudi pionir, ki je razvil format pogovornih oddaj.

Na njegovem originalnem post-Carsonu Pozno ponoči in kasneje Pozna predstava , je gostitelj prebil nove temelje in ustvaril načrt za današnje virusne videoposnetke.

Letterman je bil vedno malo autsajder, nikoli tako sprejemljiv ali mainstream kot Leno, vendar je to izkoristil v svojo korist, presegel okvir in ustvaril nove komične norme. Brez Lettermana ne bi bilo Kimmela, Stewarta in Jimmyja Fallona.katera vrsta računa se poveča z bremenitvijo?

vir: CBS

Letterman je bil dobro plačan
Ko je gostil Letterman Pozno ponoči od leta 1982 je bil domnevni dedič Carsona. Izgubil je ta nastop z Leno, Carsonovim dolgoletnim gostujočim gostiteljem, v malo igričarstva, ki je podrobno opisano v knjigi medijskega kolumnista Billa Carterja Pozna izmena . Ko je izgubil to službo, je bil Lettermanov ponos ranjen, a na nek način je bil to blagoslov. Gostovanje Nocojšnja oddaja prihaja z določenimi popuščanji pri privlačnosti mainstreama - lekcije, ki se je Conan O'Brien zelo dobro naučil med svojim kratkim časom na čelu.Letterman je bil svoboden, da je odšel na CBS Pozno ponoči ukrepaj in ga izboljšaj. Pozna predstava ni bil njegov izdelek ob 12.30 prestavljen na 23.30, vendar je ohranil avtoriteto proti establišmentu, kar morda ni bilo mogoče na Nocojšnja oddaja.

pri kateri starosti lahko odpreš roth ira

Odhod na CBS za Lettermana ni bil le preobleka pri preobleki, bila je zelo dobra za omrežje, ki prej ni bilo prisotno pozno ponoči Pozna predstava (razen če štejete neuspehe, kot je Crimetime After Primetime ). Zagotavljanje Lettermanovih storitev leta 1993 ni bilo poceni in gostitelj je podpisal donosen posel, pravi New York Daily News .

Letni strošek za CBS za triletno pogodbo za storitve ciničnega gostitelja 'Late Night' znaša 40 milijonov dolarjev - 16 milijonov dolarjev plače, ostalo v produkcijskih pristojbinah.

V poznejših letih bi Letterman videl, da se njegova letna plača poviša na nizek razpon od 30 milijonov dolarjev, v zadnjih nekaj letih v šovu pa pade nazaj na približno 20 milijonov dolarjev. TV vodnik . V nekaterih letih je gostitelj med plačo in produkcijskimi honorarji, plačanimi svojemu podjetju, zaslužil kar 50 milijonov dolarjev.

Letterman je bil tudi producent
Poleg nastopanja v Pozna predstava, Letterman je pripravil tudi program in Pozno pozno oddajo ki mu je sledil pod njegovim podjetjem Worldwide Pants. To produkcijsko podjetje je tudi ustvarilo Vsi imajo radi Raymonda, in, Dave Grohl Sonic Highways, in številne druge oddaje.

Letterman je večinski lastnik Worldwide Pants, vendar nikoli ni razkril, kolikšen odstotek podjetja ima v lasti in koliko imajo njegovi partnerji. Delež denarja produkcijske hiše naprej Raymond Samo sindikacija je po podatkih vredna okoli 100 milijonov dolarjev Forbes .

Hlače se bodo nadaljevale, ko se Letterman umakne Pozna predstava poleg tekočih prihodkov od sindiciranja ima v razvoju številne nove projekte. Zanimivo bo tudi videti, kaj bo podjetje naredilo s svojim Pozna predstava arhiv, saj je lastnik programa Letterman, ne CBS.

je bitcoin varen za vlaganje

Kakšna je neto vrednost Davida Lettermana?
Poleg plače in deleža Worldwide Pants ima Letterman v lasti tudi več domov, vključno s stanovanjem na Manhattnu, v katerem živi med produkcijo svoje oddaje, posestvom v Severni Salem, New York in ranč Deep Creek na 2700 hektarjih v podeželski Montani. Kupil je tudi več sosednjih parcel za posestvo, ki je delujoči ranč za bizone

Odhajajoči gostitelj ima v lasti tudi Ferrarijevo floto, ki je bila 'ocenjena na več kot 1,2 milijona dolarjev, glede na Danburyjev veliki seznam vseh motornih vozil v mestu iz leta 2011,' The Danbury News Times poročali. Je tudi solastnik Rahal Letterman Racing, ekipe Indy Racing League.

Lettermanova plača, njegov odbitki iz Worldwide Pants, pa tudi nepremičnine in drugi imetji, mu skupaj prinesejo bogastvo v višini okoli 400 milijonov dolarjev. Neto vrednost slavnih , številka, ki jo odmeva Popotniki danes in About.com .

Seveda je bil Letterman vedno zelo tiho glede svojih financ in je bil vnet diskreten filantrop, tako da bi se dejansko število lahko nekoliko razlikovalo, kot je običajno pri napovedih neto vrednosti. Pošteno je reči, da so pogovorne oddaje obogatele Lettermana, a ko gre naprej brez njega, bo morda še naprej polnil svoje bogastvo kot producent in morda kot rančer.

To ni neumen človeški trik, je pa precej impresiven.^