Vlaganje

Kateri slavni izvršni direktor naj naslednjič gosti 'Saturday Night Live'?

Tesla Izvršni direktor Elon Musk je ob gostovanju naredil velike valove Sobotni večer v živo maja. Oddaja je pravkar objavila urnik gostiteljev za oktober, in čeprav se Musk ne bo vrnil za ponovitev, imajo trije sodelavci Fool.com nekaj drugih idej za izvršne direktorje slavnih, ki bi jih radi videli na odru.

V tem videu od 'The 5' naprej Motley Fool v živo , posneto 23. sept , Brian Withers, Toby Bordelon in Demitri Kalogeropoulos delijo, koga bi radi videli gostitelja Sobotni večer v živo .

Brian Withers: Sobotni večer v živo objavili urnik gostiteljev za oktober. Elona Muska ni v oddaji. Vem, da so vsi razočarani, vendar sem mislil, da se bomo pogovarjali o tem, kdo bi lahko bil dober izvršni direktor, za katerega bi radi videli gostitelja Sobotni večer v živo . Toby, ne bom te pustil prvega. [smeh] Demitri, [smeh] koga bi imel?

Demitri Kalogeropoulos: Seveda. Moram iti z Facebook izvršni direktor Mark Zuckerberg. Mislim, da bi bil to odličen gostitelj. Znal je pokazati svojo humoristično plat. Veliko gostiteljev vedno oglašuje nekaj drugega, zato mislim, da bi tam imel veliko stvari za promoviranje. Lahko bi nosil nova očala, ki jih je Facebook predstavil z Ray-Banom prejšnji teden. Lahko bi imeli nekaj skečev na Oculusu, igrali nekaj VR iger. Mislim, da bi bil zanj velika priložnost, da pridobi veliko novih oboževalcev. Facebook ima le 3 milijarde aktivnih uporabnikov na mesec. Od tam ima nekaj prostora za rast.

vihra: Predstavljam si Sobotni večer v živo igralska zasedba bi bila navdušena nad Zuckerbergom v šovu. Toby, koga izbereš?Toby Bordelon: Jaz bi šel z Johnom Legere. Tehnično ni izvršni direktor, nekdanji izvršni direktor T Mobile . Ampak mislim, da bi bilo super. Mislim, da je ta človek super in rad bi ga [smeh] videl tam. Vendar tehnično ni izvršni direktor. Za zabavo ti dam več. Rad bi videl Kenta Taylorja, ki je nekdanji izvršni direktor Texas Roadhouse , gostitelj Sobotni večer v živo preden je umrl. To je bila zamujena priložnost. Mislim, da smo vsi na slabšem, ker se to ni zgodilo. Govoril je na dogodku Fool. Brian, si bil tam? Se ga spomniš?

vihra: Mislim, da sem bil.

Bordelon: Mislim, da si bil tam. Morda je bil najbolj smešen izvršni direktor, kar smo jih imeli na dogodku Fool. Bilo je fantastično. Samo ta izkušnja, tisti intervju, za katerega mislim, da je Chris Hill naredil na glavnem odru, me ubija. Rada bi ga videla Sobotni večer v živo . Toda moj dejanski izvršni direktor, tisti, ki je še vedno živ in je trenutno v resnici izvršni direktor, čeprav je glavni izvršni direktor hčerinske družbe, [smeh] menda [izvršni direktor Whole Foods] John Mackey. Mislim, bi bilo dobro. Čeprav si ga slišal na dogodkih Fool, Brian. Želeli bi imeti senzorje v stanju visoke pripravljenosti [smeh], če bi se vključil. Sobotni večer v živo je tehnično še vedno mrežna oddaja. To bi lahko šlo tako ali tako. Moral bi biti na prstih.vihra: No pa gremo. To je odličen trio. Mislil sem, da smo se pravkar poglobili Žvečljiv . Mislim, da če imate generalnega direktorja Sumita Singha, obstaja veliko gradiva, ki bi ga lahko imeli z norimi lastniki hišnih ljubljenčkov in njihovimi hišnimi ljubljenčki. Vsekakor bi se lahko malo zabavali z izvršnim direktorjem. Ampak tisti, ki ga postavljam naprej, da vidim, če Sobotni večer v živo bo dejansko pobral je Eric Yuan iz Povečava . Toliko Zoom šal je znal narediti. On je tako čeden in skromen in zelo mu je mar za družbo. Mislim, da bi bil navdušen nad tem.^