Vlaganje

Nekaj ​​ni v redu v Disney Worldu in Universal Orlandu

Odpiranje zabaviščnih parkov v osrednji Floridi po mesecih nedejavnosti ni bilo lahko. Zmanjšanje dejavnosti zdaj, ko povpraševanje ni v skladu s pričakovanji, bo še težje.

Odpuščanja, zaprtje manj priljubljenih znamenitosti in skrajšanje delovnega časa so bili stalnica mračnih novic, ki so v zadnjih tednih prihajale v industrijo. Zadnji udarec je prišel v petek popoldne, ko Comcast 's(NASDAQ:CMCSA)Universal Orlando je goste s prihajajočimi bivanji v dveh od sedmih letovišč obvestil, da bodo hoteli prihodnji teden začasno prekinili delovanje.

Universal Orlando bo 21. avgusta zaprl nepremičnine Sapphire Falls in Aventura. Obstoječe rezervacije v dveh hotelih se bodo preusmerile v eno od drugih letovišč, ki bodo ostala odprta, ko Comcast konsolidira svoje prenočitvene dejavnosti.

Slinky Dog tobogan v Disneyju

Vir slike: Disney.

Poletno blefiranje

Bližamo se koncu tistega, kar je bilo v preteklosti vrhunec poletne potovalne sezone, zato lahko trdimo, da ni presenetljivo, da se tematski parki osrednje Floride umikajo. Območne šole nadaljujejo z novim šolskim letom – vsaj tako rekoč – in to je običajno pomenilo čas, da se ikonične znamenitosti z zaprtimi vrati sprostijo pred priljubljenimi praznovanji čarovnic, ki se letos ne bodo zgodile Disney (NYSE: DIS)in Comcastov Universal Orlando.kdaj morajo prodajalci na kratko pokriti

Vendar pa je tudi jasno, da so v tem trenutku tematski parki upali na boljšo predstavo. Universal Orlando ne bi rezerviral gostov v dveh hotelih, ki bosta kmalu zaprta, če ne bi mislil, da bosta delovala s trajnostno zasedenostjo.

To ni prvi znak, da je nekoč živahno letovišče Comcast v tematskem parku izgubljalo moč od ponovnega zagona v začetku junija. Pred tednom dni je začasno zaprl šest manj priljubljenih voženj in predstav. Uvedel je tudi agresivno promocijo, kjer so se ljudje, ki kupijo enakovredno enodnevni vstopnici, lahko vračali do 24. decembra.

Ne gre samo za Comcastovo letovišče, ki doživlja nekaj krčenja v umiku. Disneyjev razpis o četrtletnih zaslužkih je v začetku tega meseca prišel s priznanjem, da tematski parki medijskega velikana ne izpolnjujejo njegovih internih projekcij.'Medtem ko Walt Disney World deluje na pozitivni ravni neto prispevkov, je rast, ki ga vidimo pri ponovnem odprtju, manjša, kot smo sprva pričakovali glede na nedavni porast primerov COVID-19 na Floridi,' je med klicem povedala finančna direktorica Christine McCarthy.

Stvar je v tem, da je Florida v tednih pred ponovnim odprtjem Disney Worlda sredi julija doživela ponovni razcvet koronavirusa, vendar se število primerov vsak teden od odklepanja vrtičkov zmanjšuje. Zaskrbljenost zaradi COVID-19 bi se morala umiriti, namesto da bi se stopnjevala v skoraj petih tednih, odkar je Disney World spet začel delovati.

Dva največja upravljavca tematskih parkov v državi se spopadata z novo normalnostjo. Zaenkrat je to majhen korak nazaj. Disney je svoje parke na Floridi odprl z omejenim delovnim časom, prihodnji mesec pa se bodo njihove operacije še bolj sklenile. Comcast začasno zapira znamenitosti in hotele. Stvari niso popolne, vendar je pomembna razlika v tem, da sta obe podjetji v svojih nedavnih razpisih o zaslužku omenili, da bi parki izgubili več denarja, če bi ostali zaprti.

ali lahko zaslužite s trgovanjem z delnicami

Postopek ponovnega odprtja bo imel svoje kolcanje. Zdaj smo tukaj. Naslednja dejanja Disneyja in Comcasta bodo v veliki meri narekovala, kako hitro se bodo stvari vrnile na pravo pot.^