Vlaganje

Sam's Club spreminja delovni čas, ponuja nakupovanje starejšim, dodaja prevzem ob cesti

Walmart 's(NYSE:WMT)Veriga klubov Sam's je zaradi spremenjenih tržnih razmer in potreb strank med pandemijo koronavirusa izvedla številne spremembe v svojem poslovanju. Te poteze sledijo podobno spremembe izdelala matična družba skladiščnega kluba.

Kaj počne Sam's Club?

Veriga, ki temelji na članstvu, je svoj obratovalni čas prestavila na 9.00 na 20.00. Od ponedeljka do sobote, da zaposlenim omogočimo več časa za obnavljanje zalog in čiščenje skladišča . Ob nedeljah bo odprt od 10.00 do 18.00, čeprav bodo 'predhodno načrtovana naročila za prevzem v klubu še vedno na voljo za prevzem od 7.00,' je zapisano v sporočilu za javnost.

Sam's Club bo ponujal tudi zgodnje nakupovalne ure za starejše ob torkih in četrtkih, ki se začnejo 26. marca. Trgovine bodo odprte od 7. do 9. ure za starejše in 'tiste s posebnimi potrebami ali ogroženim imunskim sistemom.' V teh urah bodo odprte lekarne in optični centri.

Poleg tega bo v teh posebnih delovnih urah Sam's Club strankam omogočil tudi prevzem naročil, ne da bi zapustili avto. »Na določenem parkirnem mestu lahko člani v stiski oddajo naročilo iz svojega avtomobila,« so sporočili iz podjetja. 'Potem bo sodelavec Sam's Cluba zagrabil elemente na seznamu, član pa bo uporabil Scan & Go za odjavo.'

Oseba se odjavi pri Samu

Sam's Club je zaradi koronavirusa naredil nekaj sprememb. Vir slike: Sam's Club.Prilagajanje spreminjajočim se potrebam

Sam's Club je bil eden od trgovcev na drobno, ki skrbi za to, da imajo potrošniki tisto, kar potrebujejo, da bi preživeli, saj so večinoma omejeni na svoje domove. Te spremembe ščitijo ogrožene populacije in ljudem omogočijo, da dobijo tisto, kar potrebujejo, z najmanjšo možno mero tveganja.^