Vlaganje

Opombe podjetja TUCON: Kaj razlikuje TIBCO od IBM-a in Oracla?

Programska oprema TIBCO (NASDAQ:TIBX.DL)Izvršni direktor Vivek Ranadive meni, da se je 21. stoletje začelo nekoliko pozno. Ranadive je v svojem slavnostnem govoru na konferenci TUCON 2013 prejšnji teden dejal, da se je novo stoletje zares začelo leta 2010, ki ga poganja pet primarnih sil.

penny delnice kupiti, robinhood

Pogledali smo naložbeno vrednost štirih od petih Ranadiveovih sil še en članek . Ta je približno peta sila in kako loči TIBCO od svojih primarnih konkurentov, IBM (NYSE:IBM)in Oracle (NYSE:ORCL).

Velik posnetek računalniškega čipa.

Vir slike: Getty Images.

5: Matematika prevlada nad znanostjo
Ni vam več treba poznati zakaj za vašimi poslovnimi podatki. Vedeti morate le kaj . 'Če se zgodita A in B, obstaja velika verjetnost, da se bo zgodil C,' je to pojasnil Ranadive.

To je v Ranadivejevem glavnem govoru najbližje prodajni predstavi TIBCO. To počnejo orodja TIBCO: priključite prave podatke in si jih ogledujte, dokler se ne pojavi vzorec, nato pa lahko ukrepate, ne da bi natančno vedeli, kaj se dogaja.Ranadive in različni drugi govorci TUCON so nenehno ponavljali to preprosto mantro: 'Bolje 80 % prav kot tri mesece zamude.' Pomembnejše je, da ukrepate, ko je pravi trenutek, globoko analizo ozadja pa pustite za pozneje.

V enem znanem primeru so orodja TIBCO pomagala veliki maloprodajni verigi opaziti, da so nekatere kombinacije blaga na blagajni privedle do zloveščih zaključkov. Če stranka kupuje britvice, šampanjec in plenice v istem nakupovalnem potovanju, verjetno uporablja ukradeno kreditno kartico.

Ta drobec je bil poročali pred nekaj leti in so tatovi kartic do zdaj verjetno prilagodili svoje nakupovalne navade. Toda TIBCO-jev paket Spotfire še vedno pomaga trgovcem na drobno prepoznati zamenjavo tega nakupovalnega seznama. To je problem matematike in statistične analize, ne pa genialnih človeških vpogledov. Ugotovite, kaj se dogaja, da boste lahko ukrepali, da to ustavite, in se nato vrnite pozneje, da ugotovite razloge za to rdečo zastavo.In tu je TIBCO-jeva edinstvena hitra analiza resnično prav. Tako TIBCO premaga večje in bolj uveljavljene alternative v neposrednih pogodbenih ponudbah in kar podjetje loči od konkurence.

Tako IBM kot Oracle vesta, kaj počne TIBCO, in vidita, da je dragocen graditelj jarkov. Oracle gradi posebne različice 'v pomnilniku' mnogih svojih najbolj priljubljenih aplikacij, da bi se ujemal z analizo super hitrosti TIBCO. IBM naredi isto stvar z orodji za analizo v svoji zbirki WebSphere. Toda TIBCO ima dve desetletji prednost pred IBM-om in Oraclom in ni ga lahko zgraditi.

To je 'dvesekundna prednost', ki jo TIBCO oglašuje že leta. Kot bi lahko pričakovali, ko ima izvršni direktor govor, organiziran okoli teh petih točk, TIBCO izkoristi vsak trend v tem pregledu.

Toda vsi delajo socialne aplikacije Big Data za azijske pametne telefone. Prav ta peti kot naredi TIBCO edinstven.

kako dobim svoj stimulativni ček, če je moj bančni račun zaprt


^