Vlaganje

Moja najljubša biotehnološka zaloga trenutno

Veeva Sistemi (NYSE: VEEV)je dokazal, kako dragocena je programska oprema pri organizaciji podatkov kliničnih preskušanj. Schrodinger 's(NASDAQ: SDGR)rešitev je po mojem mnenju še toliko bolj pomembna, saj farmacevtskim podjetjem pomaga pri navigaciji pri odkrivanju zdravil. Schrodinger pomaga veliki lekarni pri iskanju prave molekule za pravo tarčo in jim pomaga veliko hitreje kot običajne človeške raziskave.

kaj je indeksni sklad in kako deluje

V tem posnetku iz Fool Live , Corinne Cardina, vodja urada za zdravstvo in konopljo pri Fool.com in pisateljica Motley Fool Taylor Carmichael razpravljata o tem, zakaj je Schrodinger trenutno njegova najljubša biotehnološka zaloga. Ta segment je bil posneto 18. junija .

Corinne Cardina: Taylor, imamo na voljo še dve minuti, zato naj ti dam prostor, da na hitro pogledaš dvigalo na svojih najljubših zdravstvenih zalogah. Kaj je to?

Taylor Carmichael: Moj najljubši trenutno je Schrodinger. Poglej, če lahko dobim njihovo oznako iz spomina, SDGR, Schrodinger. Schrodinger je tehnološka zaloga, vendar je tehnološka zaloga za zdravstveno industrijo. V zvezi s tem je zelo podobno Veeva Systems, ki je bila za bedake vlagatelje izjemna zaloga. Tržna kapitalizacija družbe Veeva Systems je 47 milijard dolarjev. Veeva je specializirana za organiziranje vseh teh podatkov v kliničnih preskušanjih. No, Schrodinger je daleč pred tem procesom. Schrodingerjeva tehnologija farmacevtskim podjetjem pomaga najti najboljšo molekulo, najti najboljše zdravilo v fazi raziskovanja, preden ga morate preizkusiti pri ljudeh. Njihovi računalniki - in njegova umetna inteligenca v kombinaciji z računsko fiziko - lahko njihovi računalniki tečejo skozi milijone potencialnih tarč, milijone potencialnih molekul in preprosto tečejo, tečejo, tečejo po teh podatkih zelo hitro in dobijo najboljšo možno molekulo za farmacevtska podjetja. Dvajset od 20 najboljših velikih lekarn uporablja Schrodingerjevo raztopino. Bill Gates je lastnik 11% družbe. Gre za podjetje v vrednosti 5 milijard dolarjev. Mislim-gledam Veevo, ki pravi: 'No, lahko so vsaj tako veliki kot Veeva,'-torej devet vrečk. Jedo tudi sami. Ustvarjajo svoje molekule, imajo pravice do tega in začeli bodo klinična preskušanja. To je zaloga 2 v 1, dobiš tehnično plat, dobiš tudi obetavno biotehnološko podjetje. Zelo navdušen nad Schrodingerjem.

bikov trg medvedji trg

Cardina: Če vam je všeč Veeva, vam bo verjetno všeč Schrodinger. Obožujem to. Imam eno delnico Veeve. Mislim, da bi rad razširil svojo umetno inteligenco in zdravstvo z dodajanjem Schrodingerja v bližnji prihodnosti. Jaz sem del vsega, zelo sem raznolik. [smeh]

^