Vlaganje

Ali je zaloga Blend Labs mogoče kupiti zdaj? Kako želi ta nekdanji uslužbenec Palantir motiti finančni sektor

Ste šli skozi postopek pridobitve hipoteke? Če ste, verjetno razumete, kako boleč in dolgotrajen je lahko ta postopek. Laboratoriji za mešanje (NYSE: BLND)moti finančni sektor, vendar ne tako, kot bi si mislili. Namesto da bi motilo stare banke in kreditne zadruge kot fintech konkurent, podjetje dejansko pomaga starim podjetjem racionalizirati svoje procese z digitalno transformacijo, pri čemer uporablja svoj model programske opreme kot storitve. V nekem smislu Blend pomaga tradicionalnim finančnim institucijam, da ostanejo pomembne v soočenju s fintech revolucijo. Glede na to Blend Labs sodeluje z vsemi vrstami finančnih institucij, tako velikih kot majhnih, od velikih bank, kot so Wells Fargo (NYSE:WFC)kreditnim zadrugam, fintech podjetjem in celo motečim podjetjem, kot je npr Odprta vrata (NASDAQ:ODPRTO).

Blendov izvršni direktor in soustanovitelj Nima Ghamsari naredi to zgodbo še bolj zanimivo. Ne samo, da je bil profesionalni igralec pokra, ki je pomagal plačati svoje izobraževanje na univerzi Stanford, bil je tudi uslužbenec Palantir (NYSE:PLTR)štiri leta. Pravzaprav je bilo to edino podjetje v njegovem življenjepisu, ko je leta 2012 ustanovil Blend Labs. Da bi bilo še bolj zanimivo, me Ghamsarijevo nadomestilo delnic, ki temelji na spodbudah, spominja na to, kako je bil Elon Musk prejel nadomestilo za uspešnost delnic pri Tesla (NASDAQ:TSLA). Njegov skupni delniški bonus bi lahko pomenil ogromno izplačilo v višini 10,9 milijarde dolarjev, če bi se delnice podjetja v naslednjem desetletju trgovale za 1000 % višje. Tako je, strelja za 1000 %, deseterček! Podjetje je pred kratkim zaključilo IPO v začetku tega leta in delnice se trguje za več kot 30 % nižje od začetne trgovine 20 $. Je to lahko priložnost ali se delnice znižajo?

V današnjem videu razbijem eno najtežjih podjetij s programsko opremo kot storitev, kar sem jih kdaj analiziral. Poglobim se v ozadje poslovanja in njegovega poslovnega modela. Ponujam tudi analizo o tem, kako ovrednotiti združeni posel po pridobitvi Title365 ter mnenja o ceni delnic in dolgoročnih možnostih rasti. Upoštevajte, da bo Blend Labs poročal o zaslužku 10. novembra. Udobno se namestite in uživajte v spodnjem videu.

* Cene delnic, uporabljene v spodnjem videu, so bile na trgovalni dan 13. oktobra 2021. Videoposnetek je bil objavljen 13. oktobra 2021.^