Vlaganje

Kako osvojiti poceni TV v tej praznični sezoni

Televizorji s strmo znižanimi cenami so že dolgo eden od osrednjih del nakupovalne ekstravagance črnega petka in nič ne ustvarja nakupovalne množice bolj zanesljivo kot odlične ponudbe na televizorjih. Letos cene 4K televizorjev še naprej padajo, na kakovostne komplete pa je nekaj ogromnih popustov, ki bi jih bilo vredno izkoristiti.

Tukaj boste našli nasvete o tem, kako najti sladko TV ponudbo v tem prazničnem času – pa tudi profile o nekaterih najboljših 4K TV ugodbah pri prodajalcih, vključno z Walmart (NYSE:WMT), Tarča (NYSE:TGT), Najboljši nakup (NYSE:BBY), in Amazon (NASDAQ:AMZN).

povprečna stopnja donosa na zaloge
Samsung

Vir slike: Samsung.

Vedite, kaj iščete

Cene televizorjev HD (visoka ločljivost) in Ultra HD so dramatično padle, saj se je osnovna tehnologija izboljšala in postala bolj običajna. Še vedno pa obstajajo razlikovalni dejavniki, zaradi katerih so nekateri kompleti bistveno dražji od drugih. Značilnosti, kot so živahnost barv, ravni črne barve in hitrost osveževanja, lahko upravičijo znatne cene.

Če gledate na vrsto televizorjev 4K, bo morda zmedeno videti velik seznam kompletov, ki imajo enako ločljivost, vendar imajo velike razlike v ceni. Funkcije, kot je visok dinamični razpon (HDR), lahko pomembno vplivajo na prikazane barve in splošno kakovost slike, pa tudi na to, ali je zaslon LCD, LED ali OLED (zaslon s tekočimi kristali, svetleče diode ali organsko oddajanje svetlobe). diode), ali je naprava osvetljena od zadaj ali ob straneh. Na splošno boste plačali več za boljšo kakovost, vendar vam lahko nekaj osnovnega poznavanja funkcij televizorja zelo pomaga pri določanju najboljše ponudbe za vas.Če ste avdiovizualni navdušenec, ki išče televizijski sprejemnik, ki bo vaš osrednji del dnevne sobe v naslednjih petih letih, je morda smiselno porabiti denar za ponudbo višjega cenovnega razreda v tej sezoni. Če iščete le solidno televizijo, pripravljeno za pretakanje, ki ponuja vsebino v ultra-HD ločljivosti, je tudi ta črni petek nekaj zelo privlačnih cenovno ugodnih ponudb. Če imate jasno predstavo o tem, za kaj ste na trgu, vam ne bo pomagalo le pridobiti najboljša ponudba , vam bo pomagal znatno zmanjšati količino časa, ki ga porabite za pregledovanje trgovin ali maloprodajnih mest na spletu.

Raziščite polje

To se morda sliši očitno, vendar je včasih mogoče najti veliko boljšo ponudbo za dani model televizije, če ste pripravljeni vložiti malo dodatnega truda in videti, kako se ponudbe različnih trgovcev na drobno primerjajo. To je veliko lažje narediti, če imate dobro predstavo o tem, kaj iščete, in ste že zožili svoje možnosti.

Ko boste imeli v mislih uveljavljen nabor funkcij ali posamezen model, boste lahko videli, kateri trgovci na drobno ponujajo najboljše ponudbe za komplet ali komplete, ki ustrezajo vašim potrebam. Pojavijo se lahko nove ponudbe, zato je vredno še zadnjič pogledati, ali se je konkurenčni trgovec premaknil, da bi znižal ceno ene od vročih ponudb svojih konkurentov.Najboljše 4K TV ponudbe, ki si jih lahko ogledate ta črni petek

Če obširno pogledate, kaj oglašujejo trgovci na drobno, in preverite, ali so na voljo posodobitve, da ujamete morebitne nove ponudbe, vam bo pomagalo doseči najboljšo ceno. V pomoč pa bo tudi zožitev nekaterih vrhunskih ponudb in pridobitev ideje o tem, kaj je na voljo po različnih cenah.

Spodaj boste našli izbor najboljših ponudb v različnih cenovnih točkah:

 • Na 50 '4K Roku TV: 148 $

  Walmart je v začetku tega leta predstavil svojo blagovno znamko elektronike Onn, njegova 50-palčna 4K LED televizija pa je dobila precej močne ocene za debitantski model, ki se ta črni petek prodaja za samo 148 dolarjev. Ta komplet ima vgrajeno Leto (NASDAQ: ROKU)napravo in jo je mogoče dobiti po znatnem znižanju od običajne maloprodajne cene 250 $, zato je videti kot močna možnost za kupce, ki so osredotočeni na proračun, ki iščejo 4K televizijski sprejemnik začetnega nivoja.

  kako vložiti 10 000 $
 • TCL 55 'Roku 4K UHD HDR Smart TV: 320 $

  TCL si je ustvaril sloves izdelovanja visokokakovostnih televizorjev po neprevidnih cenah, njegovi 4K LED kompleti pa so dobra izbira, če iščete nekaj, kar po nekaterih meritvah zmogljivosti in kakovosti premaga Onn, vendar še vedno ne zlomi banko. Trgovci na drobno, vključno s Targetom in Amazonom, imajo TCL-jev 55-palčni 4K Roku model v prodaji po 320 $ - ali približno 130 $ ceneje od običajne cene Targeta.

 • Samsung 65' 4K Ultra HD TV: 478 $

  Samsung 's(OTC: SSNLF)65' 4K Ultra HD je ponudba 4K srednjega razreda, ki deluje na lastnem operacijskem sistemu pametne televizije podjetja; ponuja kakovost slike, barv in vgrajenih zvočnikov, ki jih je težko premagati po cenah za črni petek. 65-palčni LED model je mogoče najti v Walmartu za 320 $ ceneje od njegove standardne cene. Best Buy ima tudi 70-palčni model v prodaji po 550 $, kar je videti, da je najboljša cena za to enoto in je 350 $ cenejša kot običajno.

 • LG 65' OLED TV: 1.800 $

  kaj pomeni gama v možnostih

  Če ste na trgu za OLED 4K televizijo, ki se dobro ujema s konkurenco in je precej cenejša od večine tekmecev s primerljivimi specifikacijami, LG 's(OTC: LGEAF)65' OLED je videti kot najboljši nakup. Zaslon OLED pomeni, da boste dobili boljše barve in nivoje črne barve kot večina LCD in LED alternativ, komplet pa je mogoče najti po 700 USD nižje od običajne cene nalepk pri prodajalcih, vključno z Walmartom in Amazonom.

Nekatere ponudbe se bodo obdržale mimo črnega petka in kibernetičnega ponedeljka ter kasneje v prazničnem času. Toda običajno ni nobenega zagotovila, da boste lahko ujeli želeno enoto po predhodno navedeni ceni – tako da se vam lahko splača hitro premikati, ko najdete komplet, ki odkljuka vsa prava polja.^