Vlaganje

Kako v tej praznični sezoni osvojiti poceni iPhone

Ker se črni petek hitro bliža, se bo začela sezona prazničnih nakupov resno začela. Potrošniki iščejo najboljše ponudbe, ki jih lahko najdejo za različne zelo iskane izdelke in enega večletnega priljubljenega Apple 's(NASDAQ: AAPL)vodilni iPhone.

Apple ponuja iPhone 11 Pro za 599 $ ali iPhone 11 za 399 $, vsak po zamenjavi iPhone 8 Plus ali iPhone X v dobrem stanju.

kako priti do računa obrestnih obresti

Čeprav so ponudbe tehnološkega velikana za črni petek razumne, ne bodo delovale za vsakogar, najboljše ponudbe pa običajno ponujajo mobilni operaterji in drugi prodajalci. Oglejmo si najboljše načine, kako dobiti poceni iPhone za počitnice.

IPhone 11 v šestih različnih barvah, razpršenih z vodo, ki poudarja vodoodpornost.

Vir slike: Apple.

Brezplačno je moja najljubša cena

Resnični, ponudniki brezžičnih storitev Verizon (NYSE: VZ), Sprint (NYSE:S), in AT&T (NYSE:T)vsak ima hudičev dogovor glede novega iPhona 11, pri čemer ima nekaj navez.Verizon ponuja tisto, kar je v bistvu a brezplačna ponudba kupi eno dobi eno . Stranke lahko dobijo brezplačen iPhone 11 ali kateri koli telefon v vrednosti do 700 $, z nakupom in aktivacijo drugega pametnega telefona, ki stane najmanj 700 $. Stranke Verizon se lahko tudi obrnejo na 500 $ popusta na iPhone 11 z zamenjavo iPhone 7 ali novejšega modela, če so na neomejenem načrtu ali se prijavijo na novo linijo. iPhone SE, iPhone 5 ali iPhone 6 je vreden 300 dolarjev pri menjavi .

Sprint ima podobno ponudbo, ki prinaša brezplačen iPhone 11, čeprav je zakup-eno-dobi-eno dogovor. Kupci, ki najamejo iPhone X, iPhone XR, iPhone XS ali iPhone XS Max, dobijo iPhone 11 brezplačno. Najemnina je odvisna od izbranega modela, vendar najemnina traja 18 mesecev. Posel velja tudi za 24-mesečni obrok.

ali delnice fordov izplačajo dividende

AT&T ponuja 64GB iPhone XR za brezplačno s prijavo . Model običajno stane 599 $. Stranke bodo prejele mesečno dobropis v času 30-mesečne pogodbe.Dobri popusti so tudi dobri

Trgovec z elektroniko Najboljši nakup (NYSE:BBY)ponuja nekaj zanimivih ponudb za modele iPhone.

je amd dobra zaloga za nakup

Stranke s poznejšim modelom iPhone za zamenjavo lahko dosežejo rezultat prihranek do 500 $ pri menjavi in ​​aktivaciji ob nakupu iPhone 11, iPhone 11 Pro ali iPhone 11 Pro Max. Znesek zamenjave bo temeljil na modelu iPhone-a in količini pomnilnika. Svoje prihranke lahko ocenite z uporabo Best Buy kalkulator menjave .

Kupci Best Buy lahko dobijo tudi 32 GB iPhone SE samo 59,99 $ , kar je verjetno ena najcenejših ponudb za iPhone, ki jih boste letos našli pri zgodnjem modelu iPhone. Posel je na voljo prek brezžičnega operaterja Simple Mobile, zato morate biti pripravljeni uporabiti to omrežje.

Amazon.com (NASDAQ:AMZN)ima številne ponudbe za rabljene izdelke, ki jih imenuje 'obnovljeni'. Piše, da 'delujejo in izgledajo kot novi' in so podprti z Amazonovo 90-dnevno obnovljeno garancijo za izdelke.

Velikan e-trgovine kupcem ponuja popolnoma odklenjen 256 GB iPhone XS (prenovljen) v vesoljsko sivi barvi. za 620,86 $ , več kot polovico nižje od prodajne cene 1.299,99 $.

Ena izmed bolj impresivnih ponudb na Amazonu za starejši model iPhone je za popolnoma odklenjen 64 GB iPhone 6S (prenovljen) v Rose Gold za 169,99 $ prihranek skoraj 75 %. Telefon je zaklenjen na omrežje GSM, tako samo združljiv z AT&T oz T Mobile (NASDAQ:TMUS)omrežja. Kupci Amazon lahko dosežejo tudi popolnoma odklenjen iPhone 8 s 64 GB (obnovljen) za 309 $ .

Moški v srajci in kravato, ki odšteva bankovce po 100 dolarjev drugemu moškemu

Vir slike: Getty Images.

koliko svetovnega zlata je že izkopanega?

Samo izhodišče

Par opozorilnih besed. Te ponudbe se lahko spremenijo v času črnega petka ali ko se bližamo kibernetičnemu ponedeljku. Kot pri vseh poslih, bodo nekateri na voljo le, dokler so zaloge še na voljo.

Končno, ta seznam ni mišljen kot izčrpen in z novimi ponudbami, ki prihajajo redno, bodo ugodni kupci zagotovo našli iPhone, ki ga iščejo.^