Vlaganje

Tukaj je razlog, zakaj je Twitter najboljša zaloga kriptovalute, ki jo lahko kupite zdaj

Twitter (NYSE: TWTR)delnice so v preteklem letu narasle za več kot 55 odstotkov. Seveda je ikonična platforma najbolj znana kot socialno omrežje za mikro bloganje. Toda hitro se razvija v nekaj, kar je s porastom kriptovalut potencialno še bolj vplivno in donosno.

Že julija je to dejal glavni izvršni direktor Jack Dorsey Bitcoin bi postal 'velik del' Twitterja z integracijo z izdelki in storitvami podjetja. Toda vlagateljem je malo znan, Twitter je zaradi priliva razvijalcev kriptovalut že opazil velik porast svojih rezultatov. Poglejmo si torej, zakaj je zdaj pravi čas za all-in na zalogi.

Oseba, ki preverja družbena omrežja na svojem telefonu, medtem ko stoji ob trgovini.

Vir slike: Getty Images.

Neprecenljiva vloga

Za razliko od delnic do zdaj ni centralizirane baze podatkov Komisije za vrednostne papirje in borzo (SEC) (imenovane EDGAR), kamor bi lahko vlagatelji odšli in dobili najnovejše informacije o financah in posodobitve pomembnih dogodkov za kriptovalute. Twitter hitro začenja igrati vlogo 'decentraliziranega SEC' za kripto skupnost. Uporabniki lahko spremljajo ekipe razvijalcev na Twitterju in tako dobijo najnovejše informacije o bistvenih spremembah protokola, novih partnerstvih in pomembnih dogodkih (ekvivalent 8-Ks na SEC), kot tudi redna finančna poročila (10-Qs in 10- Ks). Še več, posamezniki lahko poročajo o tvitih o kriptovalutah, ki se štejejo za prevare ali sheme pump-and-dump – kar vodi do prototipa samoregulacije, običajne prakse na delniških trgih.

Posledično postaja platforma izjemno priljubljena med omrežji altcoin, kot je npr Ethereum , Plaz , Solarij , Pridržujejo pravice , verižna povezava , Valuta , in PirateChain , med ostalimi. Nastavitev je pritegnila na stotine tisoče, če ne na milijone uporabnikov, ki želijo ostati na tekočem z razvojem svojih najnovejših žetonov. Še več, razvijalci lahko svoje račune promovirajo tudi s porabo za oglaševanje, kar vodi do več denarja v torbi za Twitter. Najboljše je, da je promet organski; Twitterju ni treba porabiti denarja za samo trženje, da bi ohranil pretok uporabnikov iz sindikata kriptovalut. Potem so tu znane osebnosti, kot so Tesla izvršni direktor Elon Musk, ki večkrat uporablja platformo za oglaševanje digitalnih valut, kot je npr. Dogecoin svojim oboževalcem, kar je ustvarilo veliko gledalsko dejavnost.Izjemne finance

V drugem četrtletju leta je Twitter povečal svojo dnevno bazo aktivnih uporabnikov, ki jih je mogoče zaslužiti, za 10,8 % medletno na 206 milijonov. Hkrati so prihodki narasli za osupljivih 74 % na 1,19 milijarde dolarjev. Dobički podjetja so povrnili izgube zaradi recesije pandemije – v četrtletju, ki se je končalo 30. junija – so se več kot podvojili, in so na dobri poti za zvezdniško rast. Twitter ima dobre rezultate tudi z vidika likvidnosti, saj denar in naložbe dvakrat odtehtajo njegov dolg in zamenljive bankovce. Na splošno je to odlična tehnološka in kripto delnica za nakup z 10-kratnim prihodkom. Pričakujte trajni dobiček in dobiček delnic kot del razcveta kriptovalut.^