Vlaganje

HBO Max bo leta 2021 uvedel storitev pretakanja z nižjimi stroški

HBO Max, storitev pretakanja, ki jo upravlja AT&T' s(NYSE:T)WarnerMedia bo leta 2021 predstavila nižjo različico svoje platforme.

John Stankey, novi izvršni direktor AT&T, ki 1. julija prevzame vajeti kot izvršni direktor AT&T, povedal CNBC Oglaševalsko podprta različica HBO Max je v delu. Trenutno storitev, ki je bila objavljena v sredo, stane 14,99 USD na mesec, zaradi česar je najdražja ponudba pretakanja na trgu. HBO Max prevzema Netflix , Amazon 's Prime Video in Walt Disney Disney+ na trgu pretočnih vsebin.

Ploščice pretočne vsebine na zaslonu z osebo, ki drži daljinec proti njej.

VIR SLIKE: GETTY IMAGES.

Stankey je dejal, da podjetje s ponudbo naročniške storitve in cenejšo različico, ki ima oglase, daje potrošnikom tisto, kar želijo: izbiro. Ni jasno, koliko cenejša bo storitev, podprta z oglasi, na koncu. Disney+ stane 6,99 USD na mesec, medtem ko je najdražji naročniški načrt Netflixa 12,99 USD na mesec.

Novi udeleženec v pretočnih vojnah se je začel z 10.000 urami vrhunske vsebine, vključno z vso obstoječo HBO-jevo vsebino, filmi in TV-serijami Warner Bros ter novimi Max Originals. Pred datumom lansiranja je HBO Max lahko podpisal ključne distributerje, med drugim Apple , Google, Hulu in YouTube TV. Vendar ji ni uspelo doseči dogovorov o distribuciji Leto , vodilna platforma za pretakanje s približno 40 milijoni aktivnih računov; Amazon Fire TV; in Comcast , eden največjih ponudnikov kabelskih storitev v državi. To pusti milijone potencialnih strank do katerih HBO Max vsaj za zdaj ne bo imel dostopa.

^