Osebne Finance

Ali res potrebujemo oglase za denar?

To so čudni dnevi. Ljudje tožijo verige hitre prehrane kot npr McDonald's (NYSE:MCD), ker naj bi bili presenečeni, da se zaradi ocvrte in mastne hrane zredijo. Gillette (NYSE:G) in Fancy (NYSE:ENR) se pogovarjajo o tem, kdo od njih lahko na kakšen način proda katero novodobno britvico. AOL Time Warner (NYSE:AOL) meni, da lahko reši nekatere svoje težave tako, da izpusti 'AOL' iz svojega imena in se nekako pretvarja, da ni lastnik AOL-a.

Kaj je naslednje? No, kaj pa tole: ameriška vlada bo porabila 30 milijonov dolarjev... denarja za oglaševanje. Tako je, plačuje milijone, da bi nam pomagali, da smo seznanjeni z na novo preoblikovanim bankovcem za 20 dolarjev. Ali se moramo res zavedati, da je tam zunaj bankovec za 20 dolarjev, ki ga lahko hranimo v denarnici in z njim kupujemo stvari? Res dobro vprašanje!

Pravzaprav tam je malo razloga za to. kampanja, je razloženo , gre za izobraževanje. Predlog zakona bo imel barvo, nov vodni žig, varnostno nit in nekatere druge tehnološke nabore, zaradi česar bodo bodoči ponarejevalci težje delali, da bi dosegli svoje podle cilje. 20-dolarski bankovec je očitno najljubši ponarejevalcem, ki so pri svojem delu postali veliko bolj izpopolnjeni in uspešni. ZDA danes poroča, da „Digitalno ponarejanje, ki je cenejše in natančnejše, zdaj predstavlja 40 % ponarejanja, v primerjavi z 1 % leta 1995.“

Od četrtka lahko iščete Andrewa Jacksona v živi barvi. In ne bodite presenečeni, ko ga vidite v televizijskih oglasih, nagradnih igrah in celo umestitvah izdelkov v televizijskih oddajah. (Ali bodo člani plemena naprej Preživeli kupujete mlečne napitke v izzivu luksuzne hrane z bleščečimi bankovci za 20 $?)

Če imate v denarnici nekaj dodatnih Andrew Jacksonov in iščete pametno mesto za njihovo parkiranje, obiščite naš Varčevalni center , ki ponuja napotke, kako varčevati za nujne primere in kratkoročne cilje ter posebne obrestne mere za norce. Če jih želite vlagati dolgoročno, obiščite naš borzni center.

^