Vlaganje

Dick's Sporting Goods odpira 8 konceptualnih trgovin s popusti in razprodajo

Dickova športna oprema (NYSE: DKS)je včeraj objavil, da odpira dva nova koncepta trgovin, ki ponujata znižana oblačila in opremo: Nadure pri Dick's Sporting Goods in Dick's Sporting Goods Warehouse. Lokacije nadur se bodo osredotočile na znižane zaloge, medtem ko koncept skladišča zagotavlja še večje popuste na razpoložljive artikle.

Dick's sprva odpira tri trgovine za nadure, v Connecticutu, Marylandu in Pensilvaniji. Dve trgovini se odpreta danes, 17. junija, tretja pa naj bi začela sprejemati kupce naslednjo sredo, 24. junija. Družba pravi, da bodo v trgovinah Overtime na voljo širok izbor priljubljenih izdelkov s popusti do 75%.

Vrstica koles v trgovini s športno opremo.

Vir slike: Getty Images.

Trenutno deluje pet skladiščnih trgovin, vse odprte 15. junija. V teh poslovalnicah se prodajajo razpoložljivi artikli z do 90 % popustom. Obstoječe lokacije so v Indiani, Ohiu, Missouriju, Pennsylvaniji in Wisconsinu. Lani so bile že odprte tri prodajalne, v sporočilu za javnost podjetja piše: 'S temi odprtji bo imel DICK'S 11 prodajnih in čistilnih centrov odprtih v devetih različnih državah.' Obe novi vrsti trgovin sta odprti sedem dni v tednu, čeprav z nekoliko drugačnim urnikom.

Dick's Sporting Goods je do začetka junija ponovno odprl približno 80 % svojih trgovin, potem ko je utrpel udarec prodaje na drobno zaradi COVID-19. Poleg tega trgovec na drobno poroča, da je prodaja e-trgovine narasla za 250 % medletno, kar predstavlja 39 % celotne prodaje v zadnjem četrtletju. Dickova širitev svojih diskontnih in razprodajnih trgovin prihaja v času, ko analitične raziskave in četrtletna poročila kažejo trgovine z oblačili po ugodnih cenah se vračajo od pandemije koronavirusa hitreje kot njihovi analogi s polno ceno.

^