Vlaganje

Najboljša strategija za ponavljajoče se dohodke

Za vlagatelje, ki jih zanima uporaba možnosti, je pomembno razumeti osnovno delnico in zadevno strategijo.

V tem segmentu od Motley Fool v živo to prvič predvajan 9. julija , analitik Motley Fool Canada Jim Gillies, Motley Fool Možnosti svetovalec Jim Mueller, CFA in urednica/analitika Fool.com Ellen Bowman razpravljata o tem, kako pokriti klici prinašajo dohodek.

Jim Mueller: Pokriti klic je strategija za ustvarjanje dohodka od vedno znova in znova prodaje teh klicev in izplačila te premije. Nekaj ​​​​kapitala lahko dobite, če lahko zavrnete klic, ki je do trenutnega, in prodate novega z višjim stavkom, ki poteče v prihodnosti. To vam daje malo vrednosti kapitala. Toda glavna točka kritega poziva je ta prihodek vsake tri mesece od prodaje te obljube o prodaji delnic po izvršilni ceni.

farmacevtske družbe, ki delajo na cepivu proti covidu

Ellen Bowman: Mislim, da sta dve stvari, zakaj zdaj in zakaj krite klice Starbucks ? Eden od njih je, da priporočamo pokrite klice zlasti za ljudi, ki so v pokoju, v storitvi, ki je ena od stvari, ker zagotavljajo tako ponavljajoče se dohodke.

Jim Mueller: Tako bom plačal za svojo upokojitev je pisanje možnosti.Ellen Bowman: Na Starbucksu. Točno tako.

kako zaslužiti denar z dnevnim trgovanjem

Jim Mueller: ja.

Ellen Bowman: Samo ne delajte tega, če gre na 3000. [smeh] Druga točka, ki ste se je dotaknili, je ta, da je eden od razlogov, da smo priporočili to strategijo za začetnike, in eden od razlogov, da je to strategija, s katero bom začel, je začetek vlaganja, ker kot kolikor sta oba slišala drugače, res ne moreš izgubiti. Jim Gillies je v prejšnjem pogovoru omenil, da verjetno obstaja način za izkoriščanje kritih klicev na tak način, da bi lahko šli popolnoma v stečaj, vendar so na splošno zelo varni.Jim Gillies: Težko je to narediti po naključju.

Ellen Bowman: Točno tako.

Jim Gillies: Moraš dobesedno iti ven in dobiti maržno posojilo in nato kupiti več delnic, kot si jih lahko privoščiš, in to razpade.

ali moram vrniti ček za stimulacijo v višini 1200 $

Ellen Bowman: Obstaja nekaj strategij marže, ki jih je enostavno izkoristiti, ne da bi se tega zavedali. Toda pokriti klici niso tisti, pri katerih ste naredili seznam delnic, in v tem primeru ste zanje prejeli plačilo. Morda boste prejeli plačilo in boste obdržali svoje delnice. Vaše največje obžalovanje bo, o, moj bog, delnice so se dvignile na 3000 $, jaz pa sem to zamudil, ne pa delnice na nič in izgubil sem ves svoj denar. [smeh]

Jim Mueller: Še vedno ga moram kupiti za 110.

Ellen Bowman: Točno tako.^