Vlaganje

Amazon objavlja zvezdniške ponudbe za Prime Day

Pred manj kot dvema tednoma, Amazon.com (NASDAQ:AMZN)objavila datume in nekaj podrobnosti o svoji peti letni prodaji Prime Day, ki bo letos potekala 48 ur z začetkom ob 12.00 PDT v ponedeljek, 15. julija. Dogodek, ki je dostopen naročnikom Prime (ali tistim s poskusnim članstvom), je bil prvotno zaračunan kot črni petek v juliju. Prvič se je pojavil leta 2015 za praznovanje 20. obletnice e-trgovca, vendar je od takrat postal največji dogodek v letu za Amazon, saj je presegel prodajo, ki jo ustvari tako na črni petek kot na kibernetski ponedeljek.

Amazon je še bolj potegnil zaveso, da bi razkril nekaj odmevnih zvezd, ki bodo sodelovale, da bo to največji premierni dan podjetja doslej.

vroče zaloge za nakup takoj
Številne zvezdice, navedene v mreži ploščic z izdelki, ki jih

Vir slike: Amazon.

Zvezde pridejo ven

V začetku tega tedna je Amazon dejal, da bo sodeloval s 'priljubljenimi igralci, glasbeniki in umetniki, da bi članom predstavil nove in ekskluzivne izdelke in zagotovil izjemne ponudbe.'

Pevka pop in country glasbe Taylor Swift bo vodila koncert Prime Day, ki bo potekal na še nerazkriti lokaciji v New Yorku. Swift bo zapela svoj najnovejši singl 'ME!' in 'Moraš se pomiriti.' Vstopnice za dogodek ne bodo prodane, izbrani člani Prime pa bodo povabljeni k udeležbi. Oddajo bo vodila Jane Lynch, v njej pa bodo nastopili Dua Lipa, SZA in Becky G. Koncert bo v živo na Amazon Prime Video ob 21. uri. EDT v sredo, 10. julija.Tukaj je nekaj drugih zvezdniških ponudb, ki so bile urejene za Prime Day:

kako dolgo se študentska posojila odplačajo
  • Ameriški aktivist in raper, pevec in tekstopisec Jaden Smith – sin igralcev Willa Smitha in Jade Pinkett Smith – bo članom Prime ponudil 25 % popust na izdelke JUST Water. Odgovorno pridobljena 100-odstotna izvirska voda, ki je na voljo v navadnih in sadnih sortah, je pakirana v škatli na rastlinski osnovi, kar odpravlja potrebo po plastičnih steklenicah.
  • Igralka Kristen Bell, najbolj znana po svojih vlogah v Veronica Mars in Opravljivka , je ustanovil podjetje s okrepčevalnicami This Saves Lives, da bi nahranil lačne otroke. Prigrizki so brez glutena, brez GSO in košer, pri vsakem nakupu pa podjetje podhranjenemu otroku podari življenjsko hrano. Člani Prime bodo prejeli 20 % popust na okrepčevalnice.
  • Igralec Mark Wahlberg, ki je igral v Odpuščeni in Borec , bo kupcem Prime ponudil svojo linijo beljakovinskih praškov Performance Inspired Nutrition, ploščic za športno prehrano in dodatkov za trening z 20 % popustom.
  • Nekdanji profesionalni košarkar Kobe Bryant morda ne bo več krasil igrišč, je pa razvil linijo vrhunskih izdelkov za nego telesa Art of Sport, ki se ponašajo z več rastlinskih sestavin in brez nepotrebnih kemikalij. Glavne stranke lahko te izdelke dobijo po 20% popustu.
  • Z grammyjem nagrajeni pevec Zac Brown je bil prvi vlagatelj v zagon DemerBox, vodoodporni, ultraprenosni in robusten zunanji zvočnik Bluetooth. V času Prime Day lahko kupci dobijo najnovejšo izdajo zvočnika – DB2 – za 279 $, kar pomeni 20-odstotni popust.

Številni izvajalci se pojavljajo tudi v video sporočilu, ki je bilo narejeno posebej za promocijo njihove udeležbe, pri čemer se mnogi ponašajo s članstvom v Prime.

Video z dovoljenjem Amazona.Več kot le prodaja

Amazon si je prizadeval, da bi bil vsak dogodek Prime Day večji od prejšnjega. Podjetje je letos povečalo količino zvezdne moči, da bi opozorilo na to, kar je postala njegova največja prodaja v letu. Amazon je lani ugotovil, da so mala in srednje velika podjetja, ki prodajajo na platformi, 'na prvi dan daleč presegla 1 milijardo dolarjev prodaje', podjetje pa je prodalo več kot 100 milijonov izdelkov.

Čeprav Amazon ne objavlja posebnih podrobnosti o svojem letnem dogodku, je Internet Retailer ocenil, da je leta 2018 prodaja dosegla med 4,01 milijarde in 4,38 milijarde dolarjev po vsem svetu – ali skoraj 2 % prodaje trgovca na drobno v celotnem letu.

Letošnja prireditev se obeta še večja.^