Vlaganje

7 prepričljivih delnic, ki jih je treba upoštevati med razprodajo na borzi

Rast delnic se v zadnjem času nekoliko spreminja. Včasih to daje priložnostnim vlagateljem možnost, da kupijo odlična podjetja s popustom. Na a Norec v živo Epizoda posneto 3. marca , Brian Withers in Matt Frankel, ki sta sodelovala pri Fool, razpravljata o sedmih svojih najprimernejših delniških zamislih za vlagatelje danes.

Matt Frankel: Pred kratkim smo dali nasvet o povečanju naših delnic z najvišjo obsodbo. Vem, da je Brian omenil svojo koncentracijo portfelja, take stvari. Mislim, da so najbolj koncentrirane njegove delnice z višjimi obsodbami. [smeh]. Konkretno vprašanje JP pravi: 'Vaše tri ali štiri najvišje obsojene delnice po tem umiku.' V ta namen bom to omejil na tehnološke delnice. Rekel bi, da je moja najvišja skupna obsodba, o kateri smo danes govorili, verjetno Disney . Toda to v resnici ni tehnološka zaloga, ki bi se močno umaknila.

kako deluje kratkost zaloge

Rekel bi, iz umika tehnoloških zalog, potem pa bom utihnil in pustil Brianu, da odgovori, verjetno iz umika tehnoloških zalog Kvadrat in Apple bodo izven tistih, o katerih smo govorili. Še vedno mislim, da je Square ravnokar izkoristil koncept ekosistema svojega poslovanja s finančnimi storitvami. Trenutno ne ponuja obrestovanih depozitnih računov, ne ponuja tekočih računov, ne ponuja osebnih posojil, ne ponuja avtomobilskih posojil, ne ponuja hipotek ali zavarovalnih produktov, vse te druge stvari, ki lahko prinesejo v svoj ekosistem. Mislim, da bo ob postopnem dodajanju teh izdelkov nastal neverjeten omrežni učinek. Deloval bo kot Applov ekosistem izdelkov, ki sem ga že omenil, zakaj imam tako rad Apple.

Če želite govoriti o eni izmed delnic, ki smo jih omenili danes, je eno mojih najbolj prepričanih imen podjetje z imenom Digital Realty Trust , ki se je v zadnjem času zelo umaknila. To je v bistvu delnica nepremičnin, ki se trguje kot tehnološka delnica. To je podjetje, ki ima v lasti kopico podatkovnih centrov, kar vse te tehnične zaloge, kjer so vsi njihovi izdelki programske opreme kot storitev in druge aplikacije v oblaku in podobne stvari, to so fizični domovi zanje. To se je precej umaknilo. Če iščete tehnološko igro brez množice negativnih tveganj, ker je podprto z nepremičninami, je to podjetje [za vas], je simbol oznake D-L-R. To je ena mojih najljubših delnic po tem umiku. Brian, kaj gledaš? Ali pa sploh ne gledate svojega posredništva?

Brian Withers: Ne. Trenutno je veliko stvari, ki so videti kot dobre ponudbe. Med tistimi, o katerih smo govorili, bi rekel Twilio je moj najljubši. Rekel sem, da ima veliko vzvodov rasti in da so izjemno inovativni in so se v zadnjih nekaj letih razširili na svoj naslovljiv trg. To je vrsta podjetja, v katero želite vstopiti, ki ima možnost izbire in ima možnost rasti na sosednje trge.Zgrešen bi bil, če ne bi govoril o tem Prosti trg danes po 25% popustu. Ta je le fantastična dolgoročna igra na trgu, ki je še vedno enomesten v e-trgovini v Latinski Ameriki. Ne samo e-trgovina, MercadoLibre ima fantastično plačilno platformo in postali bodo inovator na področju fintecha, ki bo potrošnikom, potrošnikom brez bančnih in premalo bančnih storitev v regiji, omogočil dostop do finančnih produktov, ki jih potrebujejo.

najboljša starost za upokojitev za dolgo življenjsko dobo

Nazadnje, samo zato, ker se koronavirus neha, samo zato, ker dobivamo cepivo in se bomo spet srečali z ljudmi, še ne pomeni, da boste za podpisovanje dokumentov več potrebovali pisalo in papir. Ljudje, ki so posvojili DocuSign Platforma za e-podpis ne bo ukinjena. Še naprej bodo širili svoje primere uporabe, še naprej bodo povečali število strank. Blizu so dokončanju svojega podatkovnega centra, da bi jim omogočili visoko odobritev na ravni FedRAMP, kar jim bo omogočilo vstop v DOD [ministrstvo za obrambo] in [] upravo veteranov. DocuSign je zame samo dober nakup. Tega vam ne moremo povedati. O oddaji vam ne moremo dati osebnih nasvetov, vendar mi je všeč cena, po kateri je. Tukaj bo 11. marca izšlo z zaslužkom in mislim, da bo premagalo. Navdušen sem nad DocuSign, MercadoLibre in Twilio v naslednjih petih do desetih letih.^