Vlaganje

5 najbolje prodajanih pištol v Ameriki ima eno skupno stvar

Lahko se prepirate o tem, katera znamka pištole vam je všeč, a ko gre za funkcije, je malo prostora za prepir. Večina kupcev išče pištolo, ki je kompaktna, lahka in natančna. In z dobrim razlogom: ljudje se želijo oborožiti s pištolami, ki jih je mogoče zlahka skriti in lahko izpolnijo vlogo osebnega obrambnega orožja.

Najboljši prodajalci se izkažejo za majhne, ​​a močne

GunBroker.com, največja svetovna spletna dražbena hiša za strelno orožje in dodatke, na svojem spletnem mestu za vsak mesec v prvih šestih mesecih leta identificira pet najbolje prodajanih strelnih orožij. Čeprav navaja vodilne v vseh večjih kategorijah prodanega strelnega orožja (razčlenitev na novo in rabljeno), sem za naše namene tukaj izbor omejil na pet najbolje prodajanih novih polavtomatskih pištol, verjetno najbolj priljubljeno kategorijo strelnega orožja v država.

Linija žensk na tarčni vadbi

Vir slike: Getty Images.

najboljši način za vlaganje 100k za dohodek

Opozoriti je treba, da GunBroker.com ne navaja posebnih številk za prodano orožje ali skupnih vrednosti v dolarjih. Da bi ocenil njihovo relativno priljubljenost, sem sestavil vse mesečne liste in jim dodelil vrednosti glede na njihovo uvrstitev na lestvici (prva je bila vredna pet točk, druga, štiri točke in tako naprej) in število nastopov. Nato sem izračunal vsote za vsak model in jih razporedil od večine točk do najmanj.Tukaj je moj približen seznam najbolj priljubljenih pištol:

Četrto mesto (izenačeno): Glock G43 in Springfield XD-S. Modela Glock in Springfield Armory sta zbrala enako število točk.

Glavni izdelovalci orožja, kot npr Smith & Wesson (NASDAQ:SWBI), Beretta in Kel-Tec imajo na trgu konkurenčne modele, vendar je bila G43 predstavljena kot enostavna 9-milimetrska pištola, ki jo je mogoče enostavno prikriti. Za primerjavo, Springfield XD-S je prav tako enoslojni, vendar ima 3,3-palčni model prednost, da prihaja v različicah 9 mm, .40 S&W in .45 ACP. Oba modela s ceno 500 dolarjev ali več sodita na cenejši konec spektra.Tretje mesto: Sig Sauer P938. P938 je 9 mm kladiva, enodelna pištola z okvirjem iz aluminijeve zlitine in jeklenim drsnikom. Zaradi majhne teže in majhnega pakiranja je idealen za skrito nošenje. Ima sprožilec samo z enim delovanjem, vendar skupaj s svojimi nočnimi nameri iz tritija SigLite polne velikosti P938 ročaj kot veliko večja pištola, kot je M1911. Platforma pa je velik brat priljubljene pištole Sig Sauer P238 (kamornice .380). Ima še višjo MSRP v višini 819 $.

Drugo mesto (izenačeno): Glock G19 in Smith & Wesson M&P Shield. Medtem ko je imel Smith & Wesson več glasov za prvo mesto kot katera koli druga tukaj navedena puška, je G19 prejel tudi številne druge in tretje omembe, kar ji je pomagalo nadomestiti razliko.

G19 je bil zasnovan za prikrivanje in kljub kompaktni obliki ima orožje zmogljivost 15 nabojev, v primerjavi s samo sedmimi ali osmimi naboji pri konkurenčnih enoslojnih pištolah. V prodaji je okoli 600 $.

Smith & Wesson's M&P Shield se je takoj po uvedbi leta 2012 povzpel na vrh lestvic, podjetje pa je hitro izdelalo več kot milijon enot. Smith & Wesson je trdil, da je bil Shield 'najbolj prodajana pištola za osebno zaščito in samoobrambo' na trgu. Prvotno na voljo v kalibrih 9 mm in .40, Smith & Wesson je dodal a .45 model letos v zasedbo. Te pištole se začnejo pri približno 450 $.

kdaj se bodo zaloge amc dvignile

Prvo mesto: Ruger LCP. LCP iz Šturm, Ruger (NYSE:RGR)je bila prva ali druga izbira vseh za novo polavtomatsko pištolo in prav je tako. Od svoje predstavitve leta 2008 je bila pištola .380 ACP zelo priljubljena, čeprav se njeni nameri in sprožilec redno premikajo. Čeprav je bilo vedno mogoče izboljšati, se zdi, da je Ruger skoraj vse obravnaval z LCP II.

LCP, kar pomeni 'lahka kompaktna pištola', je bil zasnovan za skrito nošenje. Več kot kos nalogi in zato se je izkazal za vrhunsko izbiro za tiste, ki iščejo osebno obrambno orožje, da ne omenjamo njegove cene: LCP je mogoče dobiti že za 260 $.

Vse poti vodijo sem

Kot vsak od teh najboljših prodajalcev jasno pove, je največja gonilna sila povpraševanja samoobramba, saj prikrivanje ostaja glavni atribut, ki ga kupci iščejo pri svojem strelnem orožju. Večji mediji še naprej poročajo o državljanskih nemirih po predsedniških volitvah, zato morda še nismo videli konca razcveta prodaje orožja, ki se je zgodil v času Obamove administracije – ali naraščajočega zanimanja za kompaktno, skrito nošenje orožja.^