Vlaganje

3 načine, kako bo Disneyjev 'Dober dinozaver' odličen

Vir slike: Pixar.

Disney 's(NYSE: DIS)najnovejša izdaja celovečerne animacije že od srede osvetljuje lokalni multipleks. Dobri dinozaver morda ne bo mogel odnesti vrhunskih priznanj za praznični vikend Igre lakote: Mockingjay, 2. del , vendar se bo zadržal tudi v sezoni, saj so Disneyjeve funkcije običajno v tem letnem času.

Res je, da so začetne ocene mešane. Samo 79 % kritikov, ki jih spremlja Rotten Tomatoes, priporočajo film, zaradi česar je to šele tretjič v zgodovini Pixarja – ki obsega ducat filmov –, da izvirna izdaja nima vsaj 90 % kritiki na krovu.

kolikšen je znesek oprostitve za leto 2016

To ne pomeni, da Disney ne bo naredil ubijanja. Medijski velikan bo na blagajni zgrabil tono testa, a vsi vemo, da je to le vrh ledene gore, ko gre za Disneyjevo čarovnijo zaslužka. Oglejmo si tri logične izhode za Hišo miške, da stvari dvignemo na višjo raven.

Potrošniški izdelki
Blago s filmsko tematiko je zdaj na voljo. Niste si mislili, da bo Disney čakal, da postane hit, da bi predstavil igrače Arlo, plišaste figure Spot in puloverje Butch – kajne? Blago je vidno predstavljeno v Disney Store vašega lokalnega nakupovalnega središča, tam pa ga lahko kupite v večini trgovin z licenčnimi izdelki.To je seveda šele začetek. Disney ima aktivna partnerstva s stotinami potrošniških velikanov in sklene licenčne posle Dobri dinozaver na vse, od kosmičev za zajtrk do lepilnih povojev, če se bo posest dobro obnesla v svoji gledališki vožnji (kot verjetno bo).

Zabaviščni parki
Disney ima v svojih tematskih parkih veliko območij, ki se poklonijo prazgodovini. Samo na Floridi imate celotno tematsko deželo - DinoLand U.S.A. - v Animal Kingdom. Epcotov Universe of Energy ima gibljivo gledališče, ki drsi skozi ogromen prizor dinozavrov. V Disney Springsu je tudi T-REX Cafe, kjer obiskovalci večerjajo obkroženi z animatronskimi dino.

Zabava z dinozavri ni omejena na Florido. Železnica v prvotnem Disneylandu v Kaliforniji in tokijskem Disneylandu poteka skozi prazgodovinsko razstavo Primeval World, ki je bila prvotno del Disneyjevih eksponatov na svetovni razstavi leta 1964.Če je film uspešen in se liki izkažejo za ljubke, ne bi bilo presenetljivo videti tematske popravke nekaterih dežel in znamenitosti.

ali moram skleniti zavarovanje za kritične bolezni

Medijska omrežja
Večina filmskih studiev nima velikega dosega, kot ga ima Disney na malih zaslonih. Med ABC, ESPN, Disney Channelom in družino ABC, ki se bo kmalu preoblikovala, ima medijski velikan načine, da doseže glavne množice še dolgo po tem, ko filmi končajo.

Disney je porabil milijarde, da bi kupil Pixar, Marvel in Lucasfilm, ker lahko bolje unovči uspešno nepremičnino kot kdorkoli drug. To bo spet dobil priložnost dokazati Dobri dinozaver v prihodnjih dneh.^