Vlaganje

3 nasveti, kako naj stripi postanejo del vaše naložbene strategije

Pred kratkim je moški prodal kopijo Akcijski stripi št. 1 za 175.000 $ potem ko ga je našel v zidu doma, ki ga je obnavljal. Večina nas ne bo imela te sreče, zato če želite stripe vključiti v svojo naložbeno strategijo, je najboljši način, da povečate svoje možnosti za uspeh, da spoznate lokalnega lastnika stripovske trgovine. Ugotovite, kaj se prodaja dražje, in poskušajte vlagati v te vrste naslovov zgodaj, pravi sodelavec Fool in dolgoletni zbiralec stripov Tim Beyers v naslednjem videoposnetku.

Pomemben dejavnik je tudi sreča, zato ne stavite svoje upokojitve na naslednji veliki strip o Batmanu, pravi Tim. Namesto tega uporabite redke stripe, da izboljšate svojo naložbeno strategijo po zgradili ste dovolj razpršen portfelj delnic ali vzajemnih skladov.

Konec koncev, pravi Tim, boste morda bolj uspešni, če boste vlagali v staršev Marvel Walt Disney (NYSE: DIS)-- s svojimi prihajajočimi katalizatorji, dva nova Maščevalci filmi z Robertom Downeyjem mlajšim v glavni vlogi – kot bi stripi češnjevega nabiranja češenj, bi se morda nekoč zdeli dragoceni drugim zbirateljem.

Ali se strinjaš? Oglejte si videoposnetek za vse Timove nasvete, nato pa pustite komentar in nam sporočite, katero izdajo stripov ali serijo bi vključili v svojo naložbeno strategijo.^